Emiratele Arabe lansează cursuri de guvernare pentru ”noua normalitate”

Emiratele Arabe lansează cursuri de guvernare pentru ”noua normalitate”

Școala pentru știința guvernării ”Mohammed bin Rashid” a lansat ”Platforma Inteligentă de Educație Executivă” care se va axa pe ajutarea liderilor în pregătirile pentru intrarea în ”noul normal”, tranziție generată de epidemia de COVID-19.

EAU este una din țările care investesc cel mai mult în cercetarea și dezvoltarea aspectelor care țin de viitor. Mă refer la conferințe despre Inteligența Artificială, Guvernare Sustenabilă, etc., în esență un accent crescut pe educație. Micul stat s-a dezvoltat imens în ultimele decenii și încearcă să se poziționeze ca un lider în tranziția omenirii spre un viitor mai bun.

În timp ce alte guverne vorbesc despre ”întoarcerea la normalitate”, MBRSH propune o adaptare la ”noua normalitate”. Seria de cursuri aflate în discuție se desfășoară în limba arabă și sunt în principal destinate liderilor din regiune.


MBRSH (Mohammed Bin Rashid School of Government) a fost înființată în 2005 sub patronajul vicepreședintelui Emiratelor Arabe Unite care, de altfel, i-a dat și numele.

Close Menu
%d blogeri au apreciat: