Iran: magazinele se vor închide de la ۶

Iran: magazinele se vor închide de la ۶

Președintele Iranului, Hassan Rouhani, a prezentat noi măsuri luate în contextul luptei cu ceea ce a devenit al treilea val de îmbolnăviri. Articolul este preluat de pe siteul fardanews.com și constă preponderent în citate din cadrul unei declarații.

Rouhani a readus în discuție faptul că Statele Unite au adoptat o poziție antiumanitară, inumană chiar, interzicând companiilor și statelor să le vândă produsele medicale necesare combaterii epidemiei. Aceste sancțiuni, alături de altele adoptate de regimul Trump, au afectat capacitatea de reacție a administrației de la Teheran. În ciuda amenințărilor Rusia și China au trimis ajutoare consistente și au contribuit la întărirea capabilităților proprii în producerea de echipamente medicale și de prevenție.

رئیس جمهور گفت: پایان کار فعالیت کسب و کارهای غیر ضروری از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر باید تا ۶ بعدازظهر باشد

Rais jamehor goft: paian kar faliet kasb u karhaie ghir zarurie az bist aban ta bist azar baid ta șeș bad-az-zohr bașad.

Președintele republicii a spus: Închiderea activităților comerciale și muncile care nu sunt necesare de pe 20 Aban până pe 20 Azar trebuie să fie până la 6 PM.

Close Menu