O altfel de moștenireDupă eșecul forțelor transpartinice care au mizat pe o victorie a democratei Hillary Clinton, asediul mediatic asupra Rusiei a continuat trecând de paginile ziarelor și textele prezentatorilor, s-au alăturat instituții ale SUA care cu greu au început să prezinte dovezi credibile. Aparent hackerii ruși au adus la lumină toate neregulile care a făcut posibilă victoria de nedorit a lui Trump, cel puțin așa stau lucrurile din perspectiva ”presei oficiale”. John McAfee este de părere că se derulează o campanie de propagandă împotriva americanilor după cum precizează într-un interviu pentru RT (televiziune sprijinită de guvernul rus). Programatorul și afaceristul american este și membru al ”Libertarian Party”, partid din care fac parte și fosti republicani ”rebeli” ca Ron Paul (care a fost în campaniile prezidențiale din 2008 și 2012 un candidat ”anti sistem”).

Pe 7 ianuarie sute de tancuri, camioane de transport și alte echipamente militare, au ajuns în Germania de unde au fost repartizate spre țările din Europa de Est. General-maior al forțelor armate SUA, Timothy McGuire, a declarat (link Aljazeera) că cea mai bună metodă de a menține pacea este prin pregătiri, nimic surprinzător pentru un om al armatei. Prin septembrie anul trecut armata rusă a început să primească primele loturi dintr-o comandă de peste 100 de tancuri Armata T-14 (link RT) și se estimează o nevoie de circa 2300 de astfel de echipamente.

2017-01-10 - declaratie - swansonDavid Swanson este un scriitor și activist anti-război. Cele mai recente cărți ale sale sunt War is Never Just și War is a Lie.