13537571_143739369382289_3943404574993301804_nȘtiu cât de greu este pentru o afacere mică să reziste și să prospere într-o lume dominată de firme mari, de rețele tip franciză și tehnici de marketing costisitoare. Fiindcă România la a cărei construcție îmi doresc să contribui este bazată pe micile afaceri, vin cu o propunere pentru a rezista acestui asalt din partea firmelor mari.

Este vorba de un plan de marketing compus în primul rând din elaborarea unei filosofii a companiei, a unei etici de muncă și implementarea unor standarde de calitate. La acestea se adaugă munca pentru realizarea unei imagini a firmei, cea care este motorul dumneavoastră în relația cu noii clienți. Promovarea online este prioritară și constă în gestionarea paginilor de promovare în cadrul marilor rețele de socializare,  aici se vor desfășura evenimente și programe de fidelizare.

Durata, amploarea și costul proiectului depind de un număr de factori, situația inițială, așteptările companiei, mijloacele avute la dispoziție, domeniul de activitate. Vă pot ajuta de asemenea și cu materiale tipărite (banner, afișe, flyere, cărți de vizită, etc). Pentru discuții mă puteți contacta la adresa de mail: florincosma@yandex.com

Conceptul de petit branding se referă la planul de promovare al unei afaceri mici, cu finanțare limitată pentru elemente de publicitate, marketing și relații cu publicul.

Prețuri:

Logo – Prima impresie contează și la nivel subliminal logoul este primul care vorbește. El sintetizează filosofia companiei și trebuie ales cu mare atenție. Pentru orice proiect voi realiza 3 logo-uri diferite pentru ca în final unul singur să fie ales în acord cu clientul. – Preț: 500 lei (cuprinde cele 3 propuneri)

Promovare online – Un prim pas către consolidarea clienților este administrarea unor pagini active – Preț: 300 lei (minim 3 update-uri pe săptămână, se achită lunar) / 500 lei (update-uri zilnice, se achită lunar).

Aministrare site magazin online – Crearea și administrarea unui magazin online, necesită nume de domeniu și găzduire asigurate – Preț: 250 lei (cuprinde și construirea de la zero a siteului, se achită lunar)

Pentru alte servicii și costuri se discută după caz.

 

Câteva exemple unde am participat în diferite măsuri, în toate cazurile am realizat logo-urile:

https://www.facebook.com/muzicadesambata/
https://www.facebook.com/muzicadesambata/

ericomcopy.ro
www.ericomcopy.ro www.ericomcopy.eu

florincosma.ro
Siteul meu personal www.florincosma.ro

www.thoughtsinperspective.com
Site cultural și de activism www.thoughtsinperspective.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close Menu