You are currently viewing Operațiunea Mekong (湄公河行动) / China / 2016

Operațiunea Mekong (湄公河行动) / China / 2016

Acțiune condensată pe malurile râului Mekong, guvernul chinez ordonă o operațiune periculoasă de eliminare a rețelelor de traficanți de droguri.

La confluența râurilor Ruak și Mekong granițele a trei țări, Tailanda, Laos și Myanmar, se pierd printre văile adânci ale munților și printre pădurile dense. Chiar în această regiune unde autoritatea statelor ajunge cu dificultate mai multe rețele de producători și traficanți de narcotice și-au ridicat imperii ale terorii.

Pentru a elimina acest pericol pentru securitatea regională dar și pentru viețile oamenilor obișnuiți din zonă, autoritățile chineze pun la cale o misiune pentru destructurarea rețelelor. În acest sens o echipă de oameni ai legii, special antrenați pentru a face față unor situații extreme, încep să identifice ierarhia grupării pentru a pregăti terenul atacului decisiv.

Regizorul Dante Lam (林超贤) este renumit pentru producțiile sale de acțiune printre care se numără și Operațiunea Marea Roșie (红海行动) din 2018 și Martorul (cunoscut ca Beast Stalker în engleză) (证人) din 2008.

Printre principalii actori sunt Zhang Hanyu (张涵予) în rolul lui Gao Gang, Eddie Peng (彭于晏) în rolul lui Fang Xinwu, Chen Baoguo (陈宝国) în rolul ministrului securității publice Jiang Haifeng și Feng Wenjuan (冯文娟) în rolul lui Guo Bing “Afrodita”.

Filmul se găsește cu subtitrări în limba română.

Trailer

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.