Timp și bani și 1 mld. de chinezi online

Bună prieteni, sunteți bine nădăjduiesc. Astăzi nu am reușit să public vreun material fiindcă am avut mult de muncă. După cum probabil vă dați seama, siteul acesta nu-mi asigură nici pe departe necesarul financiar și îl susțin în primul rând din pasiune. Mi-ar plăcea să îl pot dezvolta și mai mult însă în acest moment chiar nu mai am timp rămas liber în timpul zilei.

Eu nu sunt analist politic de meserie, doar mă îndeletnicesc cu această activitate de câțiva ani. Dar am să vorbesc despre asta în detaliu cu altă ocazie. În treacăt am înțeles că sâmbătă în Iraq se va desfășura un congres regional, am să vorbesc despre el cel mai probabil după ce apar primele declarații de presă.

În altă ordine de idei se pare că numărul de utilizatori de internet din China a ajuns la un miliard (1. mld, poate e mai clar așa). Vă dați seama ce înseamnă asta? Dacă în anii următori nu vă dezvoltați capacitățile de limba chineză, măcar la nivel uzual, o să fie foarte greu să faceți față concurenței în afacerile online.

În rest, numai de bine să auzim.

Select list(s)*

 

Loading

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close Menu